OVER MIJ

Ik ben Michel Broekhuizen, tekstschrijver, copywriter, redacteur en journalist. Woonachtig in Kapel-Avezaath, een dorpje onder de rook van Tiel, en voornamelijk werkzaam in de regio Rivierenland (gemeenten Tiel, Culemborg, Buren, West Betuwe en Neder-Betuwe) en de rest van de Betuwe, tot aan Utrecht, Gorinchem, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch.

Ik heb jarenlange werkervaring als (eind)redacteur, verslaggever en journalist bij lokale, regionale en landelijke nieuwsredacties. Maar ook als tekstschrijver en copywriter bij grote en kleine bedrijven.

Naast mijn individuele werk als freelancer werk ik samen met mijn partner en designer Hetty Bevers van Tiki Media. Zij geeft vorm, ik inhoud. Samen ontwikkelen we concepten, bedenken we campagnes en verzorgen we complete producties, variërend van reclame-uitingen tot en met bedrijfsmagazines, krantenbijlagen en websites.

Daarnaast werken we samen met een hechte club professionele creatievelingen als het gaat om ontwerp en vormgeving, drukwerk, het bouwen van websites en apps, online marketing, fotografie en video/film.

Ik hou van een transparante, betrokken en informele werkwijze. Samen kijken wat de wensen zijn en hoe we het aan kunnen pakken, concrete afspraken maken, heldere verwachtingen scheppen. Een idee vertalen naar resultaat, zwart op wit. Met plezier samen iets moois en doeltreffends maken, dat is het uitgangspunt.

Geïnteresseerd? Een eerste kennismaking kost niks, maar kan wel veel opleveren. Het begint met een kop koffie en een klik.